Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 49g432kcal0g0g48.9g0g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)698g189kcal9.1g33.5g1.4g11.9g
Tomaatti 3492g795kcal19.6g120.5g10.5g48.9g
Kasvisliemikuutio 77g234kcal7.3g10.4g18.1g1.2g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Timjami 3.5g10kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5587g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3595kcal83g381.4g159.6g135.2g
Valittu annoskoko10000g1798kcal41.5g190.7g79.8g67.6g
Annoskoko puolitettuna5000g899kcal20.8g95.4g39.9g33.8g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781