J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 137g49kcal0.2g9.7g0.1g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g25g99kcal0g24.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g294kcal0.4g69g0.2g5.4g
Valittu annoskoko172g147kcal0.2g34.5g0.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna86g74kcal0.1g17.3g0.1g1.4g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403