Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1252g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 300g98kcal1.3g10.4g2.1g9.9g
Sokeri 106g432kcal0g106.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 48g159kcal0g38.8g0g0.7g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g14g83kcal0.9g8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g1544kcal4.4g327g13.8g21.2g
Valittu annoskoko1720g772kcal2.2g163.5g6.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna860g386kcal1.1g81.8g3.5g5.3g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353