Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1201g759kcal36g57.6g42g0g
Sokeri 191g777kcal0g191.1g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Voi 150g1089kcal1.8g0.6g122g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g5795kcal117.6g517g361.8g0g
Valittu annoskoko1728g2897kcal58.8g258.5g180.9g0g
Annoskoko puolitettuna864g1449kcal29.4g129.3g90.5g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979