Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g207g1108kcal16.1g70.4g84.9g19g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g662g1720kcal13.2g26.5g172g3.3g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g846g1015kcal27.9g31.3g84.6g0g
Makeutusjauhe, Rainbow14g53kcal0.2g13.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g7792kcal114.8g282.6g683g44.6g
Valittu annoskoko1728g3896kcal57.4g141.3g341.5g22.3g
Annoskoko puolitettuna864g1948kcal28.7g70.7g170.8g11.2g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146