Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g99g24kcal1.2g3.3g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Broilerisuikaleet42g52kcal9g0g1.7g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g271kcal21g9.6g15.4g5.4g
Valittu annoskoko174g136kcal10.5g4.8g7.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna87g68kcal5.3g2.4g3.9g1.4g
Arvot/100g100g78kcal6g2.8g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326993