Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg94g50kcal1.3g10.7g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana349g315kcal19g24.6g15.2g0g
Valittu annoskoko174g158kcal9.5g12.3g7.6g0g
Annoskoko puolitettuna87g79kcal4.8g6.2g3.8g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643