Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g56g10kcal1.1g1.2g0.1g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g364kcal15g3.8g31.4g0g
Valittu annoskoko175g182kcal7.5g1.9g15.7g0g
Annoskoko puolitettuna88g91kcal3.8g1g7.9g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102