Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy50g265kcal4g16g21g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g425kcal2.5g3.7g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g1380kcal13g39.4g129.4g0g
Valittu annoskoko175g690kcal6.5g19.7g64.7g0g
Annoskoko puolitettuna88g345kcal3.3g9.9g32.4g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003