Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g18g32kcal1.3g0.7g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras36g126kcal4.9g23.6g1g2.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.9g5.9kcal0g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 36g81kcal6.8g0g6.1g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu2.7g7kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g509kcal27.8g49.6g21.4g4.8g
Valittu annoskoko175g255kcal13.9g24.8g10.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna88g127kcal7g12.4g5.4g1.2g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978