Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g19g87kcal0.1g0.1g9.7g0g
Sokeri 32g131kcal0g32.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g29kcal2.5g0.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.1g0.5g1.5g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Maitosuklaa 38g203kcal3.8g18.9g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g1218kcal23g165.8g50g3g
Valittu annoskoko175g609kcal11.5g82.9g25g1.5g
Annoskoko puolitettuna88g305kcal5.8g41.5g12.5g0.8g
Arvot/100g100g347kcal6.6g47.3g14.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419