Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti6.6g33kcal1.6g2.2g1.9g1.9g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g4.9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g4.9g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g20g65kcal2.2g12.4g0.6g2.4g
Auringonkukansiemen 13g78kcal3g1.7g6.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g357kcal14.2g32.8g18.2g20g
Valittu annoskoko176g179kcal7.1g16.4g9.1g10g
Annoskoko puolitettuna88g89kcal3.6g8.2g4.6g5g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.2g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502