Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 515g143kcal6.1g20.9g1g10.8g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g257g245kcal51.5g0g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 858g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 19g58kcal1.8g2.5g4.4g0.3g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Voi 17g125kcal0.2g0.1g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g1185kcal121.4g55.2g42.8g25.2g
Valittu annoskoko1752g593kcal60.7g27.6g21.4g12.6g
Annoskoko puolitettuna876g296kcal30.4g13.8g10.7g6.3g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834