Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g3.8g1.8kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Basilika, tuore 11g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g68g126kcal1.8g0.7g13.1g1.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g2.8g23kcal0g0g2.6g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g73g70kcal2.2g14.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g544kcal16.8g32.8g38.4g5.2g
Valittu annoskoko177g272kcal8.4g16.4g19.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna88g136kcal4.2g8.2g9.6g1.3g
Arvot/100g100g154kcal4.8g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292