Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g480g1680kcal38.4g360g8.2g14.4g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Kanaliemi laimennettu 1200g119kcal3.2g5.2g9.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g4766kcal84.8g732g163.4g29.6g
Valittu annoskoko1760g2383kcal42.4g366g81.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna880g1192kcal21.2g183g40.9g7.4g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080