Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper234g1681kcal2.3g2.3g186.8g0g
Sokeri 124g502kcal0g123.6g0g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka467g1424kcal45.3g284.9g9.3g70g
Mustikka934g311kcal4.7g59.8g3.7g30.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g7858kcal105.2g945.6g399.6g201.6g
Valittu annoskoko1764g3929kcal52.6g472.8g199.8g100.8g
Annoskoko puolitettuna882g1965kcal26.3g236.4g99.9g50.4g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277