Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 21g29kcal4g0g1.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Kukkakaali 25g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g2.5g6.5kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g132kcal12.4g9.8g4.4g3.4g
Valittu annoskoko177g66kcal6.2g4.9g2.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna89g33kcal3.1g2.5g1.1g0.9g
Arvot/100g100g37kcal3.5g2.8g1.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143442