Kanakeitto

6 perunaa (500 g)
4 porkkanaa (300 g)
1 sipuli (50 g)
8 dl vettä
250 g kanan filesuikaleita, marinoimaton
kanaliemikuutio (10 g)
1 tl pippuria
2 dl ruokakermaa 10%
currya
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)

Laita vesi kiehumaan kattilaan, kanaliemikuutio sekaan.

Ruskista kananliha pannulla 5 minuuttia.

Paloittele perunat ja porkkanat sekä sipuli.

Laita kattilaan kanan kanssa.

Lisää currya.

Keitä puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 708 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 417g316kcal7.8g64.3g0.8g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g208g229kcal47.9g0g3.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.3g22kcal1.1g1g1.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%167g200kcal4.8g7.5g16.7g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g1861kcal127.8g181.4g63.8g23.4g
Valittu annoskoko1770g931kcal63.9g90.7g31.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna885g465kcal32g45.4g16g5.9g
Arvot/100g100g53kcal3.6g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435711