Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal5g7.4g0g0g
Raparperi 560g189kcal3.9g30.8g0.6g7.8g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3551g8807kcal134.4g1196g370.2g38.6g
Valittu annoskoko1776g4404kcal67.2g598g185.1g19.3g
Annoskoko puolitettuna888g2202kcal33.6g299g92.6g9.7g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897