Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit28g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g49g30kcal0.7g6.4g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Nakki,popsi grillinakki28g73kcal3.4g1.6g5.9g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.7g4.6kcal0g0g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana356g232kcal9g18.8g13.4g2.2g
Valittu annoskoko178g116kcal4.5g9.4g6.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna89g58kcal2.3g4.7g3.4g0.6g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.3g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468