KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g14g77kcal1.4g3.2g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g37g273kcal0.4g0.4g29.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton9g30kcal2.2g1g1.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka19g70kcal0.2g17.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)94g118kcal10.3g0.3g8.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.6g34kcal1.3g0.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana357g1202kcal31.6g45g98.4g0g
Valittu annoskoko179g601kcal15.8g22.5g49.2g0g
Annoskoko puolitettuna89g301kcal7.9g11.3g24.6g0g
Arvot/100g100g337kcal8.9g12.6g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156