Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 6.3g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Naudanpaisti 63g69kcal13.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g224kcal28.8g8.2g7.8g0.8g
Valittu annoskoko179g112kcal14.4g4.1g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna90g56kcal7.2g2.1g2g0.2g
Arvot/100g100g63kcal8g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579