Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu7.1g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.5g3.7kcal0.6g0.3g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.2g7kcal0.2g0.1g0.6g0g
Voi 0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g49kcal3.2g0.8g3.4g0g
Valittu annoskoko18g24kcal1.6g0.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.8g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.2g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752