Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito valio9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna, annos 65g3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g64kcal1.8g8.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko18g32kcal0.9g4.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.5g2.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g175kcal4.9g22.8g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412