Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)5.6g16kcal1g0g1.3g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g5.6g20kcal0.7g4.2g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutiot Apetit1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g77kcal3.6g9.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko18g38kcal1.8g4.7g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal0.9g2.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g208kcal9.8g25.5g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589