Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.8g13kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Maito, Kevyt2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 3.9g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g110kcal1.8g13.6g5.4g0.4g
Valittu annoskoko18g55kcal0.9g6.8g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g28kcal0.5g3.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g298kcal4.9g37g14.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760