Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g46kcal5g0.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko19g23kcal2.5g0.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1.3g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g125kcal13.4g1.6g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176