Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Aprikoosihillo (Rainbow)2.5g5kcal0g1.2g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g3.9g21kcal0.3g1.2g1.6g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g157kcal2g13.4g10.2g0.6g
Valittu annoskoko19g79kcal1g6.7g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g39kcal0.5g3.4g2.6g0.2g
Arvot/100g100g420kcal5.3g35.8g27.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381