Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)12g8kcal0.2g1.7g0g0g
Emmental, punaleima 17%2.3g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g38kcal2.2g3.8g1.4g0g
Valittu annoskoko19g19kcal1.1g1.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.6g1g0.4g0g
Arvot/100g100g101kcal5.9g10.2g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629