Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet4.6g5.6kcal1g0g0.2g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g27kcal2.6g1g1.2g0g
Valittu annoskoko19g13kcal1.3g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.7g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g70kcal6.9g2.6g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045