J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 15g5.3kcal0g1.1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.8g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g32kcal0g7.6g0g0.6g
Valittu annoskoko19g16kcal0g3.8g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0g1.9g0g0.2g
Arvot/100g100g86kcal0g20.2g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403