Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.7g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.5g0.3kcal0g0g0g0.5g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g2.1g7kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Auringonkukansiemen 1.4g8.4kcal0.3g0.2g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g38kcal1.4g3.4g2g2.2g
Valittu annoskoko19g19kcal0.7g1.7g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.4g0.9g0.5g0.6g
Arvot/100g100g102kcal3.7g9g5.3g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502