Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark50g265kcal4g16g21g0g
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Canderel makeutusjauhe2.5g10kcal0.1g2.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.5g15kcal0.6g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1494kcal27.2g37.8g139.8g0g
Valittu annoskoko180g747kcal13.6g18.9g69.9g0g
Annoskoko puolitettuna90g373kcal6.8g9.5g35g0g
Arvot/100g100g415kcal7.6g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881