Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 30g264kcal0g0g29.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu36g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Aprikoosihillo (Rainbow)24g48kcal0.2g11.9g0.2g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g37g199kcal2.8g11.5g15.6g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g1507kcal20.2g129.8g100.6g5g
Valittu annoskoko180g754kcal10.1g64.9g50.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna90g377kcal5.1g32.5g25.2g1.3g
Arvot/100g100g418kcal5.6g36g27.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381