Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Kebabliha(lidl)63g122kcal11.6g2.1g7.5g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g78g24kcal1.2g3.5g0.3g2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g618kcal27g13.6g50.2g4g
Valittu annoskoko180g309kcal13.5g6.8g25.1g2g
Annoskoko puolitettuna90g155kcal6.8g3.4g12.6g1g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.8g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236424