Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet44g54kcal9.3g0g1.8g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g31g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas16g44kcal3g0g3.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g5g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g8.4g11kcal0.3g2.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g253kcal27g10.4g11.2g0g
Valittu annoskoko180g127kcal13.5g5.2g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna90g63kcal6.8g2.6g2.8g0g
Arvot/100g100g70kcal7.5g2.9g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045