Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 44g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Perunajauhot,rainbow3.8g12kcal0g3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g118kcal0.6g26.6g0g1.4g
Valittu annoskoko181g59kcal0.3g13.3g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna90g30kcal0.2g6.7g0g0.4g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928