Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 50g71kcal11.4g0g2.8g0g
Sipuli, paistettu 6.2g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 13g2.1kcal0.3g0g0g0.3g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g25g90kcal7g0.5g6.5g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix13g6.3kcal0.2g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g750kcal46.6g62.4g33.2g3.8g
Valittu annoskoko181g375kcal23.3g31.2g16.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna90g187kcal11.7g15.6g8.3g1g
Arvot/100g100g208kcal12.9g17.3g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235921