Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark500g2650kcal39.5g160g210g0g
Kananmuna kuorineen punnittu750g945kcal82.5g2.3g67.5g0g
Voi 500g3627kcal6g2g406.5g0g
Canderel makeutusjauhe25g96kcal0.7g23.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g150kcal6g1.7g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g14936kcal269.4g378.6g1395g0g
Valittu annoskoko1800g7468kcal134.7g189.3g697.5g0g
Annoskoko puolitettuna900g3734kcal67.4g94.7g348.8g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881