Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl836g1104kcal109.6g2.5g69.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g495g2010kcal0g495.1g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g139g488kcal18.1g94.8g3.3g0g
Perunajauhot,rainbow284g919kcal0.3g229.7g0.3g4g
Leivontamargariini Euroshopper34g242kcal0.3g0.3g26.9g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g9568kcal257.8g1653.8g199.8g8.2g
Valittu annoskoko1800g4784kcal128.9g826.9g99.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna900g2392kcal64.5g413.5g50g2.1g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746