DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 94g26kcal1.1g3.8g0.2g2g
Porkkana 19g6.2kcal0.1g1g0g0.5g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)28g217kcal0.3g0.3g24g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 31g55kcal0.6g1g5.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g638kcal4.2g19g59g5.2g
Valittu annoskoko181g319kcal2.1g9.5g29.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna91g160kcal1.1g4.8g14.8g1.3g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.2g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904