Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali121g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Hirvenjauheliha oma saalis40g45kcal8.8g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g183kcal20.8g10g6.4g6g
Valittu annoskoko182g92kcal10.4g5g3.2g3g
Annoskoko puolitettuna91g46kcal5.2g2.5g1.6g1.5g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.7g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407