Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 54g15kcal0.6g2.2g0.1g1.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g27g26kcal5.4g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2g6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g124kcal12.6g5.8g4.6g2.6g
Valittu annoskoko183g62kcal6.3g2.9g2.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna91g31kcal3.2g1.5g1.2g0.7g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834