Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 303g1039kcal30.9g212g3.6g10.6g
Sokeri 149g603kcal0g148.4g0g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Rasvaton maito valio932g308kcal30.8g45.7g0g0g
Kananmuna, annos 65g303g382kcal33.3g0.9g27.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g117g850kcal1.2g1.2g93.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g6429kcal193g832.4g248.2g21.2g
Valittu annoskoko1820g3215kcal96.5g416.2g124.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna910g1607kcal48.3g208.1g62.1g5.3g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412