Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Sokeri 544g2208kcal0g543.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 320g1056kcal6.4g9.6g112g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Ruokasooda 8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.2g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g14131kcal170.4g1846.8g663.8g40.8g
Valittu annoskoko1824g7066kcal85.2g923.4g331.9g20.4g
Annoskoko puolitettuna912g3533kcal42.6g461.7g166g10.2g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465