Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl24g82kcal3.4g13.4g1.6g2.6g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl60g210kcal8.4g38.4g1.9g3.3g
Juusto Oltermanni 17%30g65kcal9g0g5.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen60g20kcal2g2.9g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6g54kcal0g0g6g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g872kcal46g111.6g29.2g11.8g
Valittu annoskoko183g436kcal23g55.8g14.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna92g218kcal11.5g27.9g7.3g3g
Arvot/100g100g238kcal12.6g30.5g8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374