Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse8.4g63kcal0g0g6.9g0g
Sipulikuutiot rainbow19g1.9kcal0.3g0.3g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%47g40kcal0.5g2.1g3.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g19g32kcal1.4g0.3g2.8g0g
Poronkäristys, Polarica90g117kcal18g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g507kcal40.4g5.4g36.8g0g
Valittu annoskoko183g253kcal20.2g2.7g18.4g0g
Annoskoko puolitettuna92g127kcal10.1g1.4g9.2g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713