Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g32g232kcal0.3g0.3g25.4g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g16g10kcal0.6g1.2g0.3g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g142kcal4.2g28.9g0.5g1.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.9g7kcal0.4g0.2g0.4g0.6g
Marianne crush 150g24g102kcal0.3g20.5g2g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g1g4.2kcal0g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g1403kcal18.8g180.6g65g5g
Valittu annoskoko184g701kcal9.4g90.3g32.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna92g351kcal4.7g45.2g16.3g1.3g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050