Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g317g2317kcal3.2g3.2g253.9g0g
Sokeri 337g1369kcal0g336.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 262g374kcal32.7g0.8g26.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g159g95kcal5.9g11.6g3.2g0g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 413g1416kcal42g288.8g5g14.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 19g70kcal3.5g2.1g4.1g5.8g
Marianne crush 150g238g1024kcal2.9g204.7g20g4g
Voi, 1 tl, 5 g13g94kcal0.1g0.1g10.3g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g6.3g3.8kcal0.2g0.5g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Marianne crush 150g10g42kcal0.1g8.3g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g14028kcal188.2g1803.4g651.4g50.4g
Valittu annoskoko1840g7014kcal94.1g901.7g325.7g25.2g
Annoskoko puolitettuna920g3507kcal47.1g450.9g162.9g12.6g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050