Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1129g1919kcal214.4g0g112.9g0g
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.4g0.5g15.9g0g
Sipuli 564g171kcal7.1g27.1g1.1g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g4621kcal481.8g55.2g259.8g19.2g
Valittu annoskoko1848g2311kcal240.9g27.6g129.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna924g1155kcal120.5g13.8g65g4.8g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176